18:15

Danmarks IF P99

Referat: Lohärads IF Röd - Danmarks IF P99

Dags för första seriematchen för Röda laget, och det var SPC i Norrtälje mot Danmarks IF.

Vi hade en plan hur vi skulle börja matchen, men den sprack. Vi för ta det en annan gång. Till en början slarvade vi mycket och hade flera indianare, gav bort bollen. Nää det var ingen bra början av oss. Vi slarvade mycket.

Men det började sedan bli bättre och vi tog över matchen mer och mer. Det var en bra match av båda lagen, kul att se. Det är alltid kul att se på när bra lag mötts. Ju längre 1:a halvlek led desto mer ägde vi matchen, men vi lyckades inte sätta dit den. Det stod 0-0 efter 1:a halvleken.

Den andra halvleken började med att vårt passningsspel inte var bra (som i den 1:a, vi måste spela enklare), och i den 15:e min tog i timeout. Men efter det blev det klart bättre, kul att se. Det kändes som att vi var värda att vinna matchen, men vi lyckades inte sätta den.

0-0 stod sig till den 27:e minuten då vi gjorde 1-0 genom GH, passningen stod Zacke för. Han slog en frispark bakom deras backlinje och där kom GH, bra killar. Bara vi inte slappnar av nu och tror att vi har vunnit....
2-0 kom i den 29:e min genom Max, som fick en passning av Zacke. Han slog den mellan deras ytterback och mittback, där Max kom, skott och mål. Yes, nu kändes det verkligen som att vi hade det här.
3-0 genom att Jocke vinner bollen på vänserkanten och går runt deras back, slår den snett inåt, där Razmus är vid första stolpen och missar/touchar den. Bakom kommer GH och sätter den.

Skönt med en 3-0 seger i första matchen för Röda laget. Retur på lördag kväll mot Danmarks IF, då gäller det kvartsfinal i DM.

LIF99s facit idag, 2 segrar och 8-1 i målskillnad, KANON KILLAR

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!!!